Svenskarna offras för utlänningars väl

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på vk
Dela på telegram
Dela på whatsapp
Politiker och etablissemang bedriver medvetet en svenskfientlig politik. Vi i Det fria Sverige tänker vara rösten för det enda folk som har rätt till det här landet.

I en ny rapport från Sveriges kommuner och landstig (SKL) varnas det för att fyra av fem kommuner väntas få sämre ekonomi nästa år. Detta kommer i första hand drabba svenskarna i de berörda kommunerna, när det ska sparas in på barn, sjuka och äldre.

Anledningen till de ökade kostnaderna är enkel; massinvandringen och flyktinginvandringen är svindyr. Det finns de svenskar, ofta boende i dyra lägenheter i storstädernas fashionabla kvarter, som menar att ”medmänsklighet måste få kosta” — men var är medmänskligheten för svenskarna?

Sanningen är den att det är svenskar som i tusentals år byggt upp det land vi idag kallar Sverige. Det är mycket riktigt att också människor från andra länder, främst från övriga Skandinavien och Europa, har bidragit positivt till vårt samhälle genom tiderna, men det förändrar inte det faktum att Sverige är resultat av hundratals generationer svenskars slit.

Politiker och etablissemang har, åtminstone sedan grundlagsändringen 1975, fört en aktiv politik för att rasera det som tidigare generationer har byggt upp, sälja ut våra naturtillgångar till utländska intressen och fylla vårt land med främmande folk som aldrig kommer kunna bli en del av den svenska folkgemenskapen.

Decennier av politiskt förräderi har lett oss fram till den punkt där vi befinner oss idag, vid vad som enbart kan beskrivas som ruinens brant. Om inte en radikal förändring sker av samhället och politiken, om inte mångkulturen avskaffas och en omfattade återvandringspolitik genomförs, kommer utvecklingen bara fortsätta — rätt ned i stupet.

Det är vårt land, våra samhällen, våra byar och vårt folk som får agera skådeplats för detta politiska experiment. Vi har bara ett hemland — Sverige — och det är vad politikerna nu aktivt arbetar för att slå sönder. När de fullbordat sitt verk kommer vi inte ha något annat land att ”flytta hem till”, till skillnad från alla de araber, afrikaner och andra främmande folk som kommit hit de senaste 50 åren.

Det är ett svek av episka proportioner och det är av yttersta vikt att du som svensk inser vart vi är på väg någonstans, och förbereder dig på det. Svenskarna behöver en stark röst i debatten, och vi i Det fria Sverige ämnar att vara den rösten.

Vi tänker aldrig acceptera svenskfientlighet, vi tänker aldrig acceptera en politik som leder till folkutbyte. Sverige är svenskarnas land, och vi kommer vara beredda att betala vilket pris som helst för att säkerställa att vi kan lämna över ett svenskt samhälle även till framtida generationer svenskar.

Vi är svenskarnas intresseförening

Det fria Sverige organiserar svenskar och ger det svenska folket en röst i ett samhälle där politiker och etablissemang försöker göra oss till andra klassens medborgare. Vi bygger våra egna samlingsplatser, bostadsområden och alternativa strukturer.
Bli en del av oss och var med och forma en svensk framtid.
Dan Eriksson

Dan Eriksson

Lämna gärna en kommentar!

Vad är Det fria Sverige?

Vi är en intresseförening för svenskarna med över 1000 medlemmar. Tillsammans bygger och skapar vi svenska mötesplatser, nätverk och bostadsområden. Vi har tröttnat på att bara klaga, och tar vår framtid i egna händer.

Senaste nytt

Gilla oss på Facebook

Vår lanseringssändning

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev

Du kan närsomhelst säga upp nyhetsbrevet. Vi kommer aldrig dela dina uppgifter till tredje part.

X