Svenskarnas hus håller stängt under påskveckan

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på vk
Dela på telegram
Dela på whatsapp
Viktigt om öppettider för dig som tänkt besöka Svenskarnas hus runt påsken.

Sedan Svenskarnas hus invigdes har vi hållit öppet för allmänheten varje vardag 12-16, och detta är något vi tänkt fortsätta med även i framtiden, och inom en inte allt för lång tid hoppas vi på utökade öppettider. Den kommande påskveckan kommer huset dock vara stängt, dels för påskledighet men också för att en del arbete behövs göras i huset som gör att vi tyvärr inte kan släppa in allmänheten under tiden.

Huset är alltså stängt från den 15 april och över annandag påsk den 22 april, men öppnar som vanligt tisdagen den 23 april igen. Lördagen den 27 april har vi dessutom vårt nästa stora evenemang, dit vi hoppas du redan har löst biljett, annars kan det nog finnas några platser kvar.

Vi vill också passa på att tacka alla som kommit förbi och besökt huset, handlat i butiken, druckit en kaffe med oss och snackat politik, skänkt gåvor och erbjudit sig att hjälpa till.

Det fria Sverige

Det fria Sverige

Lämna gärna en kommentar!

Vad är Det fria Sverige?

Vi är en intresseförening för svenskarna med över 1000 medlemmar. Tillsammans bygger och skapar vi svenska mötesplatser, nätverk och bostadsområden. Vi har tröttnat på att bara klaga, och tar vår framtid i egna händer.

Senaste nytt

Gilla oss på Facebook

Vår lanseringssändning

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev

Du kan närsomhelst säga upp nyhetsbrevet. Vi kommer aldrig dela dina uppgifter till tredje part.

X