Svenskarnas säkerhet måste gå före islamisternas

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på vk
Dela på telegram
Dela på whatsapp
Regeringen kan inte utvisa sex islamister som anses vara ett hot mot rikets säkerhet, eftersom de riskerar "förföljelse" i sina hemländer.

När säkerhetspolisen tog sex stycken profilerade islamister i förvar, då de ansågs utgöra ett hot mot rikets säkerhet, fick en del för sig att detta kunde vara början på en offensiv mot den organiserade islamismen i Sverige. Tyvärr har sanningen visat sig vara en helt annan, och istället för styrka har den svenska staten uppvisat svaghet, medan islamisterna jublar.

Mest uppmärksammad har imamen vid moskén i Gävle, Abo Raad, blivit. Han anses av flera vara den ledande salafisten i Sverige, och har flera gånger uttalat sitt stöd för Daesh, eller ”Islamiska staten” som de själva velat kalla sig. När Daesh var som mest aktiva med att mörda och våldta i mellanöstern, medan de brände, bombade och rev kristna byggnader och städer, så skrev imamen på Facebook:

”Bröder och systrar, be till Allah om stöd för deras sunnisyskon i Irak, där de utkämpar ett ödesdigert krig mot svekfullhetens, kufrs och syndfullhetens styrkor (…) Be för era syskon och stötta dem med era pengar, er själva och era tungor” (översättning från arabiska av Expressen)

Att en sådan person inte har i Sverige att göra borde vara självklart, men ändå tog det många år innan Säkerhetspolisen grep Abo Raad.

Efter ett halvår i förvar har han, och de andra fem islamisterna, nu släppts på fri fot. Man anser visserligen att de alla borde utvisas, men konstaterar samtidigt att det inte går eftersom att de riskerar förföljelse i sina hemländer. 

Istället kunde han åka tillbaka till moskén i Gävle där han möttes av jubel, kramar och hundratals muslimer som ville hylla honom. 

För det första bör det inte råda några som helst tvivel om att varenda muselman som fanns på plats i moskén för att hylla honom är ett hot mot Sverige och svenskarna, och de bör självklart repatrieras omgående, utan några som helst förmildrande omständigheter.

För det andra är det en skam, och ett tydligt på bevis på den inkompetenta och impotenta regeringen för Sverige AB, att de inte genast kan utvisa Raad och de fem andra islamisterna. 

Men detta är tyvärr inget nytt. Så här skriver Mangus Sandelin på Stiftelsen Dokus hemsida:

”I Sverige finns personer som redan för tio-femton år sedan fick utvisningsbeslut för att de av samma skäl ansågs utgöra hot mot Sveriges säkerhet. Jag har intervjuat ett par av dem i olika sammanhang. En av dem, den för terrorfinansiering dömde Ali Berzengi, har mellan sina anmälningspliktande besök hos polisen hunnit med att leda religiösa kurser för ungdomar. När jag träffade honom i Rinkeby för flera år sedan kom han precis från ett sådant kurstillfälle.”

Man är alltså beredd att riskera svenskars liv och säkerhet för att inte islamister ska råka ut för ”förföljelse” i sitt hemland? Det om något borde göra det tydligt för var och en att regeringen inte har svenskarnas bästa för sina ögon, utan styrs av helt andra motiv.

Det borde vara en självklarhet, men i Sverige AB är det uppenbarligen inte det: Svenskarnas säkerhet måste gå före islamisternas!

Är Det fria Sverige någonting för dig?

Vi är en intresseförening för det svenska folket som med opinionsbildning, socialt arbete och etablerandet av våra egna lokaler, verksamheter och områden vill lägga grunden för en tryggare framtid för de svenskar som så önskar.
Dan Eriksson

Dan Eriksson

Lämna gärna en kommentar!

En kommentar på “Svenskarnas säkerhet måste gå före islamisternas

Comments are closed.

Vad är Det fria Sverige?

Vi är en intresseförening för svenskarna med över 1000 medlemmar. Tillsammans bygger och skapar vi svenska mötesplatser, nätverk och bostadsområden. Vi har tröttnat på att bara klaga, och tar vår framtid i egna händer.

Senaste nytt

Gilla oss på Facebook

Vår lanseringssändning

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev

Du kan närsomhelst säga upp nyhetsbrevet. Vi kommer aldrig dela dina uppgifter till tredje part.

X