Svenskfientlighet Annie Lööfs primära drivkraft

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på vk
Dela på telegram
Dela på whatsapp
Idag meddelade Centerpartiets Annie Lööf att hon vill bli stödparti åt en regering bestående av Miljöpartiet och Socialdemokraterna. Samtidigt avslöjar hon att svenskfientligheten är hennes primära drivkraft.

När journalisterna hade tagit plats i riksdagen för att lyssna till Annie Lööfs presskonferens så hade Socialdemokraterna redan publicerat ett dokument som avslöjade vad hon skulle prata om. Centerpartiet och Liberalerna har träffat en sakpolitisk överenskommelse med Socialdemokraterna och Miljöpartiet.

Konkret betyder det att L och C agerar stödhjul åt regeringen som består av S och MP, mot att de får en del inflytande. Vi minns alla hur Annie Lööf  2013 sa att hon hellre skulle äta upp sin högersko än att agera stödparti åt Socialdemokraterna, men något skoätande nämns överhuvudtaget inte i samarbetsdokumentet.

Det intressanta som vi kan ta med oss från det hela är hur Lööf själv motiverade sitt kappvändande; hon gör det för att motarbeta nationalismen och Sverigedemokraterna. Man har också fått igenom i överenskommelsen att underlätta för så kallad anhöriginvandring, genom att utvidga den till att gälla även ”alternativt skyddsbehövande”.

Effekten av det här samarbetet, om det blir verklighet, är alltså ännu en smäll för svenska folket; inget stopp för massinvandringen, istället vill man underlätta för fler utlänningar att bosätta sig i Sverige och leva på den svenska välfärden.

För Annie Lööf verkar det inte spela någon roll vem hon samarbetar med, i slutändan är det viktiga för henne att genomdriva en svenskfientlig agenda.

Personligen är jag mest nyfiken på hur tusan Vänsterpartiet ska kunna gå med på det här. Det blir inget stopp för vinster i välfärden, vilket varit de gamla kommunisternas paradfråga de senaste åren, och dessutom står det tydligt i överenskommelsen att Vänsterpartiet inte ska få något inflytande.

Är Jonas Sjöstedt beredd att bli dörrmatta åt liberaler?

Vi är svenskarnas intresseförening

Det fria Sverige organiserar svenskar och ger det svenska folket en röst i ett samhälle där politiker och etablissemang försöker göra oss till andra klassens medborgare. Vi bygger våra egna samlingsplatser, bostadsområden och alternativa strukturer.
Bli en del av oss och var med och forma en svensk framtid.
Dan Eriksson

Dan Eriksson

Lämna gärna en kommentar!

Vad är Det fria Sverige?

Vi är en intresseförening för svenskarna med över 1000 medlemmar. Tillsammans bygger och skapar vi svenska mötesplatser, nätverk och bostadsområden. Vi har tröttnat på att bara klaga, och tar vår framtid i egna händer.

Senaste nytt

Gilla oss på Facebook

Vår lanseringssändning

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev

Du kan närsomhelst säga upp nyhetsbrevet. Vi kommer aldrig dela dina uppgifter till tredje part.

X