Sverige snart ett islamiskt kalifat

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på vk
Dela på telegram
Dela på whatsapp
A VPN is an essential component of IT security, whether you’re just starting a business or are already up and running. Most business interactions and transactions happen online and VPN

Om den muslimska invandringen ligger kvar på samma nivå som de senaste åren kommer var tredje svensk att vara muslim år 2050 – värst i hela Europa. Den skrämmande siffran presenterades av ansedda institutet Pew Research Center i förra veckan.

När Det fria Sverige lanserades lördagen 25 november gjorde vi klart att vi ser nyktert på sakernas tillstånd. Om inte en fullständig omläggning av invandringspolitiken sker snart (vilket inget tyder på) kommer svenska folket att bli en minoritet i vårt eget land redan 2030-2035 – om bara 13-18 år. Och tittar man på den unga befolkningen, mellan 0 och 44 år som kan skaffa barn, blir det hela ännu mer skrämmande. Då blir etniska svenskar en minoritet i denna åldersgrupp redan 2024 – om sju år.

[clickToTweet tweet=”Om inte en total omläggning av invandringspolitiken sker blir svenskarna en minoritet inom 20 år.” quote=”Om inte en total omläggning av invandringspolitiken sker blir svenskarna en minoritet inom 20 år.”]

Pew Resarch Center har skissat tre olika scenarier för den muslimska andelen av de europeiska befolkningarna, baserade på ingen immigration, medelstor immigration och stor immigration.

I det första scenariot (ingen invandring alls) kommer andelen muslimer i Sverige att vara 11,1 procent 2050. Frankrike har i detta scenario den högsta andelen muslimer med 12,7 procent, tätt följt av Bulgarien med 12,5 procent och Sverige på tredjeplatsen med 11.1.

Personligen menar jag att detta är en kraftig underdrift – vi har antagligen redan nu minst 10 procent muslimer i vårt land. När Dispatch International 2012 räknade antalet muslimer i Sverige baserat på förnamnsregistret, kom vi fram till att cirka 600 000 redan fanns här. Sedan dess har nästan 650 000 människor invandrat hit, varav de allra flesta är muslimer. Visserligen har drygt 250 000 människor utvandrat under samma period, men ingen statistik finns över huruvida det är muslimer som återvänder till sina hemländer eller svenskar som fått nog av islamiseringen av Sverige och lämnat fosterlandet.

Det finns alltså redan nu minst 10 procent muslimer i Sverige och även om all invandring stoppades från och med i morgon skulle de växa i antal eftersom de får fler barn än etniska svenskar, och därmed är det helt orealistiskt att andelen muslimer skulle vara ”bara” 11,1 procent 2050.

Det finns alltså redan nu minst 10 procent muslimer i Sverige och även om all invandring stoppades från och med i morgon skulle de växa i antal eftersom de får fler barn än etniska svenskar.

I det näst värsta scenariot, baserat på antagandet att den rekordhöga asylinvandringen på 2014-2016 års nivå uteblir, men att muslimsk invandring fortsätter på grund av arbetsinvandring och anhöriginvandring, kommer Sverige att ha den största andelen muslimer i Europa – 20.5 procent. Näst värst är Frankrike med 17,4 procent och därefter Storbritannien med 16,7. Även våra nordiska grannländer blir i detta scenario hårt drabbade av islamisering: Norge 13,4 procent, Danmark 11,9 och Finland 11.4.

I det mest skrämmande scenariot – att invandringen fortsätter som under 2014-2016 – är nästan en tredjedel av alla ”svenskar” muslimer: 30,1 procent. Det är hästlängder före tvåan Österrike med 19,9 och trean Tyskland med 19,7.

Aldrig har ett land genomgått så groteska förändringar på bara ett par generationer. Som Morpheus blogg konstaterar saknar denna rekordsnabba ökning av andelen muslimer motstycke i Västvärlden. Från 1500-talet och fram till 1930-talet bodde bara ett hundratal muslimer i Sverige, på 1970-talet var de några promille av befolkningen och vid millennieskiftet cirka en procent. Nu alltså minst 10 procent och om drygt 30 år över 30 procent.

Medan de västeuropeiska länderna kommer att genomgå en rasande snabb islamisering kommer de östeuropeiska att fortsätta vara fristäder för etniska européer. I alla tre scenarierna ligger till exempel Polens andel muslimer på 0,1-0,2 procent av befolkningen.

Medan de västeuropeiska länderna kommer att genomgå en rasande snabb islamisering kommer de östeuropeiska att fortsätta vara fristäder för etniska européer.

Vad kommer islamiseringen av Sverige att betyda? Dr Peter Hammond har i boken Slavery, Terrorism and Islam beskrivit hur andelen muslimer påverkar ett land:

  • Under 2 procent – nästan ingen påverkan alls, inga hot mot övriga befolkningen.
  • 2-5 procent – de börjar rekrytera inom andra grupper.
  • 5 procent – de börjar kräva halalslaktat kött och hotar butiker som vägrar sälja sådant.
  • 10 procent – här börjar laglösheten sprida sig tillsammans med högljudda klagomål över hur de har det. Bilbränder, upplopp, hot mot människor som ritar karikatyrer av eller gör kritiska filmer om profeten Muhammed.
  • 20 procent – våldsamma upplopp, jihadistiska militanta grupper, mord och mordbränder mot kyrkor och synagogor.
  • 60 procent förföljelsen av vantrogna stiger markant med etniska rensningar (folkmord), användandet av sharia-lagar som vapen och införande av jizya-skatt för icke-muslimer.
  • 80 procent – dagliga hot och våldsamt jihad. Statliga etniska rensningar och folkmord för att driva ut de ”vantrogna” samt åtgärder för att införa ett 100 procent muslimskt samhälle.
  • 100 procent – nu ska det enligt islam råda fred eftersom hela landet tillhör “Islams hus” till skillnad från “Krigets hus”. Exempel på sådana ”fredliga” länder är Afghanistan, Saudiarabien, Somalia och Jemen.
Julmarknad i Storbritannien! Det här är inte framtiden, det är nu.

Du som inte vill se denna utveckling av vårt för bara 30-40 år sedan så homogena och fredliga land kan inte vänta på att Sverigedemokraterna eller något annat invandringskritiskt parti ska få majoritet och stoppa den muslimska invandringen. Den bästa strategin är att gå med i Det fria Sverige och se till att oavsett vad som händer med resten av landet, så har vi etniska svenskar frizoner där vi kan skydda våra barn och gamla. Först när människor på allvar kan uppleva skillnaden mellan det kaotiska Sverige och Det fria Sverige, kommer en majoritet att förstå att vi måste internera, deportera och repatriera.

Ingrid Carlqvist

Ingrid Carlqvist

Lämna gärna en kommentar!

En kommentar på “Sverige snart ett islamiskt kalifat

  1. Vårt folk har överlevt krig, sjukdomar och naturkatastrofer. När vi hittat oss själva igen så kommer vreden släppas lös. Svenskar är vita och landet är vårt.

Comments are closed.

Vad är Det fria Sverige?

Vi är en intresseförening för svenskarna med över 1000 medlemmar. Tillsammans bygger och skapar vi svenska mötesplatser, nätverk och bostadsområden. Vi har tröttnat på att bara klaga, och tar vår framtid i egna händer.

Senaste nytt

Gilla oss på Facebook

Vår lanseringssändning

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev

Du kan närsomhelst säga upp nyhetsbrevet. Vi kommer aldrig dela dina uppgifter till tredje part.

X