Tro inte att politikerna kommer lösa våra problem!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på vk
Dela på telegram
Dela på whatsapp
Att stirra sig blind på politiska förslag och valresultat riskerar att göra så att man glömmer det absolut viktigaste — att det är vi som måste genomföra förändringen själva!

Många är de svenskar som känner sig oroliga inför landets situation, och det med rätta. Sverige blev känt över hela världen för dynamit när den uppfanns av Alfred Nobel, men numer är Sverige ökänt för att vara världsledande i explosioner. Mödrar med barn i famnen och flickvänner hemma i sina lägenheter avrättas kallblodigt med skjutvapen. Äldre människor låser in sig när det blir mörkt av rädsla för ungdomsgäng och deras trakasserier.

Allt detta är så klart bara symtom på en medveten politisk linje som drivits i Sverige i ungefär 50 år — massinvandring, mångkultur och nedmonteringen av vår naturliga gemenskap. 

Samtidigt läser vi om stora budgetunderskott i kommunerna som väljer att spara in på skola och äldrevård, och samma sak hos regioner som sparar in på sjukvården.

Det finns bara en sak staten och dess underhuggare aldrig sparar in på: folkutbytet genom massinvandring. Bara i år har man delat ut över 100 000 uppehållstillstånd till ickesvenskar som vi ska försörja resten av livet. Samtidigt delar man ut många miljoner till islamistiska studieförbund och afrikanska intresseföreningar och kastar miljarder på verkningslösa integrationsåtgärder.

Vad som pågår i Sverige är inte bara ett folkmord genom att byta ut svenskarna som majoritetsbefolkning i vårt eget land, det är också en organiserad stöld av svenskarnas tillgångar i form av pengar och naturresurser.

Det talas ofta om organiserad kriminalitet i Sverige, och det är sant att vi har stora problem med sådan, framförallt i våra invandrardominerade förorter. Men den värsta organiserade kriminaliteten, det värsta kriminella gänget, det är staten — de förskingrar många miljarder kronor som svenskarna tvingas arbeta ihop och betala in till dem. De tar från svenskar, ger tillbaka en spottstyver och lägger resten på främmande folk som man med tid hoppas ska kunna ersätta oss. 

Det här är ingen komplicerad konspirationsteori, det är kalla fakta. Alla politiska beslut verkar i just den här riktningen – ta från svenskarna, ge till utlänningarna och på sikt byt ut svenskarna. 

Allra värst är kanske att det hos de 349 riksdagsledamöterna inte finns en enda person som på allvar vill göra upp med stölden. Det finns några stycken som vill göra saker annorlunda, som inte vill använda lika hårda metoder för att genomdriva den svenskfientliga politiken, precis som det i kriminella gäng kan finnas de som önskar arbeta med andra metoder – men resultatet blir detsamma.

Vi ska så klart arbeta för att byta ut de här politikerna, men vi får inte stirra oss blinda på det. Om det är något de onda typer som sitter i riksdagen önskar är det lättledda får som tror att verklig förändring sker genom att lägga en lapp i lådan vart fjärde år — ingenting kunde vara längre från sanningen. 

Istället måste vi förstå att förändringen vilar på oss själva. Vi måste dels ta vårt eget ansvar gentemot oss och vår familj, och skapa bästa möjliga förutsättningar för att den ska ha det så bra som möjligt. Men vi måste också organisera oss som svenskar och bygga en alternativ struktur till den allt mer förfallande staten.

Det är här Det fria Sverige kommer in. Vi är inget parti som lovar dig snabba och enkla lösningar. Vi är ingen media som bara vill berätta om problemen. Vi är ett alternativ till de rådande strukturer som bjuder in dig som vill vara med och bygga upp något nytt, starkt och livskraftigt.

Vi har sedan länge förstått att vår svenska strävan inte är något hundrameterslopp, utan det är en lång serie marathon efter varandra och därför är vårt fokus på ett generationsbygge. I varje beslut vi tar måste vi ta hänsyn till vad det får effekt nu, men också vad det får effekt längre fram — kortsiktiga beslut som inte gynnar oss på längre sikt får helt enkelt stå tillbaka, även om de skulle kunna vara bra på kort sikt. 

Det är på allvar tid att svensken förstår att politikerna inte kommer lösa de här problemen åt oss, utan det är upp till oss själva.

Välkommen att vara en del av förändringen!

Vi är svenskarnas intresseförening

Det fria Sverige organiserar svenskar och ger det svenska folket en röst i ett samhälle där politiker och etablissemang försöker göra oss till andra klassens medborgare. Vi bygger våra egna samlingsplatser, bostadsområden och alternativa strukturer.
Bli en del av oss och var med och forma en svensk framtid.
Dan Eriksson

Dan Eriksson

Lämna gärna en kommentar!

Vad är Det fria Sverige?

Vi är en intresseförening för svenskarna med över 1000 medlemmar. Tillsammans bygger och skapar vi svenska mötesplatser, nätverk och bostadsområden. Vi har tröttnat på att bara klaga, och tar vår framtid i egna händer.

Senaste nytt

Gilla oss på Facebook

Vår lanseringssändning

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev

Du kan närsomhelst säga upp nyhetsbrevet. Vi kommer aldrig dela dina uppgifter till tredje part.

X