Två lokala medlemsträffar med framtidsblick

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på vk
Dela på telegram
Dela på whatsapp
I helgen som gick hölls två lokala medlemsträffar; en i Arboga och en i Motala. Totalt deltog drygt tjugo medlemmar som umgicks, diskuterade och planerade årets verksamhet.

Även om de flesta stora evenemangen sker i Svenskarnas hus, så är det avgörande för föreningen att lokala initiativ tas till träffar, evenemang och aktioner. Vår förhoppning är att detta kommer underlättas av de kommunföreningar som rullar ut under året.

Vill du anordna en lokal träff eller något annat där du bor? Hör av dig till [email protected] så hjälper vi dig att se till att fler medlemmar i området kommer dit.

Är Det fria Sverige någonting för dig?

Vi är en intresseförening för det svenska folket som med opinionsbildning, socialt arbete och etablerandet av våra egna lokaler, verksamheter och områden vill lägga grunden för en tryggare framtid för de svenskar som så önskar.
Det fria Sverige

Det fria Sverige

Lämna gärna en kommentar!

Vad är Det fria Sverige?

Vi är en intresseförening för svenskarna med över 1000 medlemmar. Tillsammans bygger och skapar vi svenska mötesplatser, nätverk och bostadsområden. Vi har tröttnat på att bara klaga, och tar vår framtid i egna händer.

Senaste nytt

Gilla oss på Facebook

Vår lanseringssändning

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev

Du kan närsomhelst säga upp nyhetsbrevet. Vi kommer aldrig dela dina uppgifter till tredje part.

X