Vad gör utlänningarna just nu, och vad gör du?

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på vk
Dela på telegram
Dela på whatsapp
Vill du vara en passiv åskådare och ett lätt offer, eller vill du organisera dig och skapa en bättre framtid för dig och dina barn?

Idag, måndag den 11 november, publicerar SVT ett klipp och en artikel där män samlas för att slåss i uppgjorda fajter. Titta på klippet och du kommer märka en sak — det är bara ickesvenskar på plats.

Du kan titta på det och så kan du skrocka för dig själv om ”galna utlänningar” eller något liknande. Men det vi måste se är vad utlänningarna faktiskt gör medan svenskar är upptagna med att jobba, betala skatt, kolla Let’s Dance eller supa på krogen. 

Inte nog med att de tränar sig för strid i den här typen av ”Fight Club” (har du inte läst boken eller sett filmen rekommenderas den varmt), många av dem håller ihop i etniska gemenskaper i sina områden, de anställer bara varandra, de gör allt för att undanhålla svenska staten skattepengar, de går till sina moskéer och kyrkor på regelbunden basis och så vidare. 

Sanningen är den att så länge utlänningarna gör detta medan svenskarna fortsätter försöka leka ”goda medborgare” som ”inte vill ställa till problem” så kommer vi vara chanslösa.

Det fria Sverige startades ur insikten om att politikerna inte kommer lösa de här problemet åt oss, utan att vi måste organisera oss från grunden. Vi svenskar måste inse att vi idag är ett av många folk i Sverige, och det enda sättet vi kommer kunna hävda våra intressen och rättigheter är genom att vara tillräckligt många, resursstarka och i förlängningen farliga för att göra det själva.

Det är inte så här vi VILL ha det, utan det är en situation vi tvingats till efter årtionden av svek och förräderi från politiker, media och etablissemang som vilselett svensken i hopp om att kunna stjäla vårt land och vår framtid ifrån oss. 

Du kan idag göra valet: Lös medlemskap i Det fria Sverige, organisera dig och var en del av lösningen. Eller så fortsätter du knyta näven i fickan och blir ett lätt offer. Valet borde inte vara så svårt.

Så, vad väntar du på? Gör som snart tvåtusen andra svenskar och organisera dig i Det fria Sverige. Vi bygger ett nätverk och gemenskap över hela landet, med fokus på att skapa våra egna, trygga bostadsområden och samlingsplatser. Nästa år kommer vi lägga ännu större fokus på att erbjuda professionell självförsvarsträning för alla som önskar.

Det här kommer inte lösa sig av sig självt. Inget blir bättre av att ”vänta och se”.

Var proaktiv, var organiserad, var svensk!

Vi är svenskarnas intresseförening

Det fria Sverige organiserar svenskar och ger det svenska folket en röst i ett samhälle där politiker och etablissemang försöker göra oss till andra klassens medborgare. Vi bygger våra egna samlingsplatser, bostadsområden och alternativa strukturer.
Bli en del av oss och var med och forma en svensk framtid.
Dan Eriksson

Dan Eriksson

Lämna gärna en kommentar!

Vad är Det fria Sverige?

Vi är en intresseförening för svenskarna med över 1000 medlemmar. Tillsammans bygger och skapar vi svenska mötesplatser, nätverk och bostadsområden. Vi har tröttnat på att bara klaga, och tar vår framtid i egna händer.

Senaste nytt

Gilla oss på Facebook

Vår lanseringssändning

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev

Du kan närsomhelst säga upp nyhetsbrevet. Vi kommer aldrig dela dina uppgifter till tredje part.

X