Valet visar att Det fria Sverige är viktigare än någonsin

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på vk
Dela på telegram
Dela på whatsapp
En intensiv valrörelse är över och när nästan alla röster nu har räknats kan vi konstatera att svensk nationalism gjort sitt bästa val någonsin. Det är så klart något vi ska ta med oss och glädjas med. Samtidigt blir valet en påminnelse om varför Det fria Sverige behövs, varför vi behöver bygga utomparlamentariska alternativ och inte förlita oss på att partier och demokratiska val ska säkra en trygg, svensk framtid.

En intensiv valrörelse är över och när nästan alla röster nu har räknats kan vi konstatera att svensk nationalism gjort sitt bästa val någonsin. Det är så klart något vi ska ta med oss och glädjas åt. Samtidigt blir valet en påminnelse om varför Det fria Sverige behövs, varför vi behöver bygga utomparlamentariska alternativ och inte förlita oss på att partier och demokratiska val ska säkra en trygg, svensk framtid.

Det finns tre viktiga saker att konstatera utifrån det senaste valresultatet:

1. Demokrati är demografi. De senaste åren har hundratusentals medborgarskap delats ut till ickesvenskar, samtidigt som svenskarna fortsatt föder för få barn för att ersätta den åldrande inhemska befolkningen. Om utlänningarnas (med eller utan medborgarskap) andel ökar i Sverige, så ökar också deras makt över vårt folks framtid i de demokratiska valen. Det är enkel matematik, och hur mycket vi än avskyr resultatet av den analysen så måste vi ha den med oss för att kunna forma rätt strategi för framtiden.

2. Polariseringen fortsätter. Tittar vi på invandrarområdena ser vi återigen att nästan alla röstar vänster. Bland svenskarna ser vi en annan uppdelning, framförallt mellan storstad och övriga landet där storstadsmänniskorna har en förmåga att rösta liberalt, grönt och feministiskt medan svenskarna på lands- och glesbygden samt i de mindre städerna i allt högre grad söker sig till mer svenskvänliga alternativ, framförallt Sverigedemokraterna.

Den här polariseringen kommer innebära oerhörda slitningar inom vårt folk som kommer riva upp stora sår i folkkroppen, och många av dem kanske aldrig kommer att läka. Men precis som med analysen kring demografin måste vi här förstå hur det ser ut för att kunna agera på rätt sätt.

3. Allt ansvar vilar på våra axlar. Det fria Sveriges analys som presenterades vid vår lansering 25 november förra året står fast.  Sverige och svenskarna kommer inte ”räddas” över en natt, med någon plötslig revolution — varken demokratisk eller våldsam. Istället är det upp till oss att ta vårt eget ansvar, bygga vårt eget alternativ och steg för steg utkonkurrera och utmanövrera den fallerande svenska staten.

Den kommande mandatperioden kan vi få se ett antal kommuner i konkurs, vi kommer förmodligen få se en allt mer försvagad välfärd samtidigt som politikerna desperat kommer försöka täcka hålen med ännu fler skattehöjningar. Får högkonjunkturen fortsätta i fyra år till så kan man mycket väl hålla ihop det, men går vi in i en ordentlig finansiell kris så kommer många svenskar bli mer än lovligt desillusionerade.

Då måste vårt alternativ finnas där, även om det bara är embryot till det storslagna vi ska skapa tillsammans. Det första Svenskarnas hus är en viktig milstolpe på vägen, och nu är det upp till dig som svensk nationalist att göra ett aktivt val i dag.

Det fria Sverige har medvetet hållit låg profil under valrörelsen, eftersom många av våra medlemmar varit aktiva i den för olika partier, men nu när den är över är vi beredda att kliva fram. Det är dags för dig att också ta klivet – lös medlemskap om du inte redan är medlem – och om du är medlem se till att sprida ordet om vår vision och arrangera träffar, möten och föreläsningar på din ort. Behöver du hjälp med hur du ska gå tillväga, tveka inte att kontakta oss.

Inom några dagar kommer vårt nya flygblad och våra nya klistermärken att finnas att beställa via hemsidan, eller att hämta från någon av våra materialhubbar runt om i landet. Men vänta inte på det, berätta om Det fria Sverige och behovet av att bygga vårt eget alternativ för familj, vänner och bekanta redan idag. Ju fler vi blir som hjälper till och bidrar, desto snabbare kan vi förverkliga vår vision.

Dan Eriksson

Dan Eriksson

Lämna gärna en kommentar!

4 kommentarer på “Valet visar att Det fria Sverige är viktigare än någonsin

  1. Behövs en plats som nationalister inte blir utslängda eller avbokade ifrån och där det fria ordet och den fria debatten råder.
    Har verkligen blivit tydligt under AfS:s turné.

  2. En plats för svenska nationalister behövs mer än någonsin. Man funderar ibland om politikerna vill fullborda Kalergiplanen. Nu återstår det att vara förberedda inför det värsta.

  3. Jag skulle önska att få bo i en by med bara snälla, hjälpsamma och ärliga människor som grannar och vänner. Byn ska vara i princip självförsörjande. Med svenskarnas hus som själva hjärtat mitt i byn. Funderar på att skriva en bok om en vision – som blev sann.

Comments are closed.

Vad är Det fria Sverige?

Vi är en intresseförening för svenskarna med över 1000 medlemmar. Tillsammans bygger och skapar vi svenska mötesplatser, nätverk och bostadsområden. Vi har tröttnat på att bara klaga, och tar vår framtid i egna händer.

Senaste nytt

Gilla oss på Facebook

Vår lanseringssändning

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev

Du kan närsomhelst säga upp nyhetsbrevet. Vi kommer aldrig dela dina uppgifter till tredje part.

X