Välkommen på dubbla föreläsningar i Svenskarnas hus

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på vk
Dela på telegram
Dela på whatsapp
Dan Eriksson och Magnus Söderman föreläser i Svenskarnas hus den 25 januari. Kom och lyssna helt kostnadsfritt.

Den 25 januari håller vi Husdag i Svenskarnas hus. Redan klockan 12 slår vi upp dörrarna för allmänheten som önskar besöka huset, träffa företrädare för föreningen och umgås.

Klockan 15 drar vi igång två föreläsningar, som du kostnadsfritt kan ta del av. Föreningens ordförande Dan Eriksson kommer föreläsa på temat ”Hur illa är det i Sverige egentligen?” med utgångspunkt i statistik – en version av en föreläsning han bara någon vecka tidigare ska hålla för en grupp nationalistiska politiker i tyska Sachsen.

Efter detta kommer Magnus Söderman, styrelseledamot och redaktör för tankesmedjan Svegot, föreläsa på temat ”Svenskarna först… eller inte?” som handlar om huruvida alla är lika mycket värda, hur politiker prioriterar resurser och vad nationalismens lösning är.

Båda föreläsningarna är alltså kostnadsfria, och vi bjuder så klart på kaffe. Klockan 18 stänger huset för allmänheten och enbart medlemmar i föreningen tillåts vara kvar för en kväll av gemenskap och med mer internt inriktade tal. Medlemskap går att lösa på plats.

Även om det är gratis att delta så platserna begränsade, så anmäl dig i förväg så att du garanteras en plats och inte blir stående utanför.

Det fria Sverige

Det fria Sverige

Lämna gärna en kommentar!

Vad är Det fria Sverige?

Vi är en intresseförening för svenskarna med över 1000 medlemmar. Tillsammans bygger och skapar vi svenska mötesplatser, nätverk och bostadsområden. Vi har tröttnat på att bara klaga, och tar vår framtid i egna händer.

Senaste nytt

Gilla oss på Facebook

Vår lanseringssändning

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev

Du kan närsomhelst säga upp nyhetsbrevet. Vi kommer aldrig dela dina uppgifter till tredje part.

X