Välkommen till invigningen av Svenskarnas hus!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på vk
Dela på telegram
Dela på whatsapp
Äntligen är det dags!

När Det fria Sverige lanserades med en direktsänd presskonferens den 25 november 2017 berättade om vi ett första delmål som bestod i att samla in en miljon kronor och köpa en fastighet som skulle kunna tjäna som det första Svenskarnas hus.

Mindre än ett år senare hade vi nått det målet, och sedan dess har mycket av föreningens fokus legat på dels byråkrati men också, och kanske framförallt, renovering och upprustning av fastigheten.

Nu kan vi gladeligen bjuda in till invigningen av denna historiska plats; det första Svenskarnas hus. Alla medlemmar i föreningen är välkomna att lösa biljett till invigningen som kommer att hållas den 23 mars klockan 14:00. Av naturliga skäl har invigningen ett begränsat antal platser, men i gengäld lovar vi att det kommer bli en dag du sent ska glömma.

Press och ackreditering

För de journalister som intresserar sig för huset och föreningen finns två typer av pressackreditering. För svenskvänliga medier kan vi ordna med ackreditering för hela invigningen. För gammelmedia som aktivt bekämpat svensk nationalism kan vi lösa ackreditering till en pressträff som kommer hållas i anslutning till Svenskarnas hus klockan 12:00 samma dag.

Vill du bli ackrediterad? Mejla [email protected] med ditt namn och din uppdragsgivare, så återkommer vi inom kort.

Det fria Sverige

Det fria Sverige

Lämna gärna en kommentar!

Vad är Det fria Sverige?

Vi är en intresseförening för svenskarna med över 1000 medlemmar. Tillsammans bygger och skapar vi svenska mötesplatser, nätverk och bostadsområden. Vi har tröttnat på att bara klaga, och tar vår framtid i egna händer.

Senaste nytt

Gilla oss på Facebook

Vår lanseringssändning

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev

Du kan närsomhelst säga upp nyhetsbrevet. Vi kommer aldrig dela dina uppgifter till tredje part.

X