Vår kampanj för att legalisera pepparsprej är nu lanserad!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på vk
Dela på telegram
Dela på whatsapp
När staten inte längre kan skydda oss måste vi ha rätten att skydda oss själva!

Den 25 juni lanserades vår kampanj Legaliserapepparsprej.nu och de kommande veckorna kommer tiotusentals flygblad och klistermärken spridas runt om i landet. Vi kommer också vara på plats i Almedalen för att samla in namnunderskrifter och informera om kampanjen.

Redan första dygnet samlades mer än 500 namnunderskrifter in, och då har vi knappt hunnit komma ut med vårt material till stugorna än. Men vi märker att det finns ett stort engagemang i frågan, och vi kan läsa i alla de kommentarer som inkommit att väldigt många känner sig otrygga i Sverige i dag, men känner att möjligheten att bära pepparsprej åtminstone skulle kunna jämna ut oddsen något mot en eventuell brottsling.

Vi vet också att många redan i dag, framförallt flickor och kvinnor, bär pepparsprej. Vi finner det helt oacceptabelt att de här människorna ska riskera att få ett kriminellt brottsregister som kan förstöra bland annat deras arbetsmöjligheter, bara för att de velat känna sig lite tryggare i ett samhälle där otryggheten ökar.

Staten har sedan länge förlorat kontrollen över många av våra områden, polistätheten minskar och istället för att trygga Sveriges gator och torg läggs polisens resurser på att jag åsiktsbrottslingar på nätet. När staten inte längre kan skydda måste vi få rätten att skydda oss själva — att legalisera pepparsprej är ett steg i rätt riktning.

Detta kan du göra nu

Det fria Sverige

Det fria Sverige

Lämna gärna en kommentar!

Vad är Det fria Sverige?

Vi är en intresseförening för svenskarna med över 1000 medlemmar. Tillsammans bygger och skapar vi svenska mötesplatser, nätverk och bostadsområden. Vi har tröttnat på att bara klaga, och tar vår framtid i egna händer.

Senaste nytt

Gilla oss på Facebook

Vår lanseringssändning

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev

Du kan närsomhelst säga upp nyhetsbrevet. Vi kommer aldrig dela dina uppgifter till tredje part.

X