Vi avtackar Ingrid Carlqvist från föreningen

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på vk
Dela på telegram
Dela på whatsapp
Ingrid Carlqvist, vice ordförande i föreningen Det fria Sverige och chefredaktör för föreningens tidning Svegot har begärt utträde ur föreningen och lämnar därmed sina uppdrag för såväl Det fria Sverige som Tidningen Svegot.

Ingrid Carlqvist, vice ordförande i föreningen Det fria Sverige och chefredaktör för föreningens tidning Svegot har begärt utträde ur föreningen och lämnar därmed sina uppdrag för såväl Det fria Sverige som Tidningen Svegot.

Ingrid Carlqvist var med och grundade föreningen och var i allra högsta grad inblandad i Tidningen Svegots tillkomst och vi tackar henne för det arbete hon lagt ner. Nu har hon dock bestämt sig för att gå vidare med andra projekt och vi önskar henne all lycka till och framgång med vad hon än företar sig.

Tidningen Svegot skriver hon själv om beslutet och i ett sista avsnitt av podcasten Nyhetssvepet pratar hon och Daniel Frändelöv om tiden som varit och beslutet som fattats. Föreningen kommer inom kort att meddela vem som tar över Ingrid Carlqvists plats som vice ordförande.

Ingrid Carlqvist är och förblir en av föreningens första grundare och hon lämnar oss nu med den äran.

— Ibland fungerar inte samarbeten precis som man tänkt sig eller hoppats. Det är tråkigt att Ingrid lämnar föreningen och Svegot men samtidigt har hon skött det hela väldigt professionellt. När man har olika syn på hur arbetet ska bedrivas, och inte lyckas hitta någon mellanväg, så är det bäst om man kan skiljas som vänner och hitta nya sätt att fortsätta arbetet för vårt folk och vår sak. Ingrid Carlqvist kommer alltid vara inskriven i historien som en av föreningens grundare, och jag ser fram emot att se hennes kommande projekt växa fram, säger Det fria Sveriges ordförande Dan Eriksson.

Det fria Sverige

Det fria Sverige

Lämna gärna en kommentar!

4 kommentarer på “Vi avtackar Ingrid Carlqvist från föreningen

  1. Det känns inte alls bra så här nära inpå valet också. En sån personlighet och tillgång blir ju svårt att ersätta. Men önskar henne lycka till med fortsatt engagemang.

  2. Jag hoppas att ni kommer att länka till hennes så vi kan hitta henne och följa hennes ”arbete”

  3. Att söka nya vägar måste givetvis respekteras, även om det i detta fall svider för oss alla, Ingrids beundrare.
    Att det sker så nära valet kan tyckas olyckligt. Men om Ingrid hinner starta ett nytt forum så kanske det blir bra ändå.

Comments are closed.

Vad är Det fria Sverige?

Vi är en intresseförening för svenskarna med över 1000 medlemmar. Tillsammans bygger och skapar vi svenska mötesplatser, nätverk och bostadsområden. Vi har tröttnat på att bara klaga, och tar vår framtid i egna händer.

Senaste nytt

Gilla oss på Facebook

Vår lanseringssändning

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev

Du kan närsomhelst säga upp nyhetsbrevet. Vi kommer aldrig dela dina uppgifter till tredje part.

X