Vi fyller två år idag!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på vk
Dela på telegram
Dela på whatsapp
Vår unga förening fyller två år idag! På så kort tid har ändå väldigt mycket hänt, men vi förlorar inte vårt långsiktiga fokus.

Den 25 november 2017 hölls en presskonferens för den officiella lanseringen av föreningen Det fria Sverige. Vi berättade om ett långsiktigt perspektiv, att verka som en intresseförening och att öppna upp Svenskarnas hus.

Idag är det två år sedan den här presskonferensen, och snart har tvåtusen svenskar löst medlemskap i den enda intresseföreningen för det svenska folket.

Vi har dessutom öppnat upp det första Svenskarnas hus, på Västra långgatan 29 i Älgarås där vi har närmare 900 kvadratmeter till vårt förfogande. Där har vi sedan öppningen i mars i år arrangerat konferenser, festligheter, föreläsningar, självförsvarskurser, utbildningar och mycket annat.

Det har varit två minst sagt intensiva och lärorika år, och jag är väldigt stolt över vad vi genomfört hittills. Däremot är jag självklart långt ifrån nöjd — vi har mycket kvar att uträtta framöver.

Till nästa år kommer Det fria Sverige behöva ta ytterligare kliv framåt, och vi arbetar i detta nu fram ett förslag för medlemmarna att ta ställning till vid nästa årsmöte för att möjliggöra detta.

Viktigast är att vi inte blir stressade, utan behåller blicken vid horisonten. Det fria Sverige är ett generationsprojekt, och den grund som nu läggs måste vara av det mest stabila material. Därför måste saker få prövas, omprövas och kasseras om de inte håller måttet.

Vi lovar ingen snabb förändring, eftersom det vore att lura oss själva. Vad vi däremot lovar är att vi enträget kommer fortsätta arbetet för de visioner vi presenterade på presskonferensen för två år sedan.

Om du inte redan gjort det, lös medlemskap i Det fria Sverige idag och bli en del av lösningen.

Var med och fira att föreningen fyllt två år nu på lördag i Svenskarnas hus — lös biljett till festligheterna här!

Se presskonferensen från 25 november 2017

Dan Eriksson

Dan Eriksson

Lämna gärna en kommentar!

Vad är Det fria Sverige?

Vi är en intresseförening för svenskarna med över 1000 medlemmar. Tillsammans bygger och skapar vi svenska mötesplatser, nätverk och bostadsområden. Vi har tröttnat på att bara klaga, och tar vår framtid i egna händer.

Senaste nytt

Gilla oss på Facebook

Vår lanseringssändning

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev

Du kan närsomhelst säga upp nyhetsbrevet. Vi kommer aldrig dela dina uppgifter till tredje part.

X