Vi har köpt det första Svenskarnas hus

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på vk
Dela på telegram
Dela på whatsapp
Idag gick insamlingen till Svenskarnas hus över en miljon kronor, och i samband med en direktsändning på YouTube med anledning av det uppnådda målet kunde föreningens ordförande Dan Eriksson avslöja att föreningen nyligen införskaffat det första huset.

Nu återstår renovering och arbete för att färdigställa huset med målet att börja hålla de första arrangemangen där i februari 2019. Du som är medlem har tidigare idag fått ett mejl om hur du kan hjälpa till. Vidare diskussioner och samkörning tas i vårt interna medlemssystem.

Exakt var huset ligger och annan information kommer offentliggöras de kommande veckorna, självklart i första hand till våra medlemmar.

Vill du vara en del av vår växande folkrörelse och vara med och utforma det första Svenskarnas hus? Lös medlemskap idag!

Se direktsändningen i efterhand

 

Det fria Sverige

Det fria Sverige

Lämna gärna en kommentar!

2 kommentarer på “Vi har köpt det första Svenskarnas hus

  1. Helt otroligt att få uppleva detta. Nu är det bara att spotta i nävarna och sätta i gång med arbete.

Comments are closed.

Vad är Det fria Sverige?

Vi är en intresseförening för svenskarna med över 1000 medlemmar. Tillsammans bygger och skapar vi svenska mötesplatser, nätverk och bostadsområden. Vi har tröttnat på att bara klaga, och tar vår framtid i egna händer.

Senaste nytt

Gilla oss på Facebook

Vår lanseringssändning

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev

Du kan närsomhelst säga upp nyhetsbrevet. Vi kommer aldrig dela dina uppgifter till tredje part.

X