Loading Events

« All Events

Sommarfesten 2024

3 augusti @ 12:00 - 23:00

300,00kr

Är du medlem i föreningen?
Då kan du boka din biljett till rabatterat pris, samt boka plats på camping eller i sovsal via medlemsportalen.


Årets största evenemang är Det fria Sveriges sommarfest i Älgarås. Hundratals fria svenskar firar tillsammans med utländska besökare hela dagen och kvällen, och vi gör det nu för sjunde året i rad!

I år har vi äran att bjuda på underhållning från inte mindre än fem musiker från tre olika länder, som spelar allt ifrån folk- till rockmusik. Men en sommarfest är så mycket mer än bara musik.

Dagen börjar med ett ordentligt kampsportsträningspass för den som önskar. Under ledning av professionella instruktörer är deltagare med alla typer av erfarenhet, eller brist på sådana, välkomna att delta. Efteråt åker vi tillsammans och badar i en närbelägen sjö, men det finns även duschmöjligheter i huset.

Under dagen kommer det också anordnas en styrketävling, sponsrad av Jotunheim Nutrition, där vi hoppas att någon ska kunna slå Marcus ”The Golden One” Follin som gick segrande ur förra årets tävling.

För den tävlingssugna kommer vi också arrangera fria svenska mästerskapen i kubb, och en femkamp kommer utse vilka som har de mest diversifierade kunskaperna.

Magnus Söderman kommer hålla i ett utomhusseminarium om gamla svenska lekar, där du får möjlighet att delta och se till att dessa gamla traditioner hålls vid liv.

Från våra olika mat- och dryckesstånd kommer det finnas både varmt och kallt att äta och dricka, och de olika försäljningsplatserna kommer bjuda på allt från böcker och kläder till delikatesser och skivor.

Detta är en heldag och kväll som är ett utmärkt tillfälle inte bara att ha kul, utan att lära känna fria svenskar på ett otvunget sätt. Massor av tid finns för att prata med folk, byta kontaktuppgifter och smida planer för framtiden.

Sommarfesten missar man helt enkelt inte.

Medlemmar i föreningen kan boka tält- och husvagnsplatser på vår camping, och där är det först till kvarn som gäller. Samma med sängplatser i vår sovsal, som är kraftigt begränsade.

Observera att vi i år har en separat familjefest den 6 juni, och därför inte kommer ha något speciellt arrangemang för barn på sommarfesten. Man får ta med sig barn, men festen kommer vara anpassad för en vuxen publik.

Film från förra årets sommarfest

Details

Date:
3 augusti
Time:
12:00 - 23:00
Cost:
300,00kr
Event Categories:
,
Event Tags:
Website:
https://medlem.detfriasverige.se/evenemang/sommarfesten-2024/

Organizer

Det fria Sverige

Venue

Svenskarnas hus i Älgarås
Västra långgatan 29
Älgarås, 54572 Sverige
+ Google Map

Biljetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Biljett till Sommarfesten 2024
Ger dig rätt till inträde på Sommarfesten 2024 och att delta i alla aktiviteter utan extra kostnad. Observera att du som är medlem i föreningen kan boka din biljett till rabatterat pris på medlemsportalen.
300,00kr
Obegränsat