Donera med kort

Swish och bankgiro

Märk din överföring med ”Gåva”, eller om du vill öronmärka din gåva till något specifikt område inom föreningen, ange detta. Till exempel ”Husfonden” eller ”Svegot”. 

Andra sätt att donera?

Har du andra sätt du vill donera på, eller annat än pengar som du vill donera till verksamheten? Hör av dig till oss så hittar vi en lösning!

Pågående insamlingsprojekt

Vår förening uppbär inga offentliga bidrag och har inga stora företag eller rika individer som finansierar vår verksamhet. Istället har tusentals svenskar hjälpt till ekonomiskt och/eller med ideellt arbete för att göra vårt arbete möjligt. Här nedan kan du se våra aktuella insamlingar där du också kan stödja dem. Om du inte vill eller kan donera med kortbetalning, så kan du också använda dig av dessa möjligheter:

Swish: 123 510 57 62
Bankgiro: 729-1404

Glöm inte att uppge vilken insamling gåvan är till. Du kan också enbart skriva ”Gåva” som meddelande så placerar vi där vi tror den gör mest nytta.

Vinterhjälpen

Med anledning av de hårda attacker föreningen utsattes för under 2022 startade vi en insamling för att täcka våra kostnader.
Läs mer om detta i den här artikeln.

Det andra Svenskarnas hus 

Det första Svenskarnas hus ligger i Älgarås. Just nu pågår arbetet med att etablera det andra Svenskarnas hus, och för detta behöver vi din hjälp!
Läs mer om det första huset här!