Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Årsmöte 2024

16 mars @ 14:00 - 17:00

Välkommen till SVEGOT-DFS årsmöte 2024. Vänligen anmäl dig här nedan för att bli upptagen i röstlängden på mötet. Notera bestämmelserna i stadgarna att alla medlemmar har närvaro- och yttranderätt på mötet, men enbart de som varit medlemmar i minst sex månader har rösträtt.

Viktigt att veta inför årsmötet

  • Årsmötet börjar 14:00 men dörrarna till huset öppnar redan klockan 12:00. Efter årsmötet är man välkommen att stanna kvar och umgås, och det kommer finnas mat och dryck till försäljning i föreningens café för att hålla stämningen på topp.
  • Till årsmötet serveras fika och lättare förtäring utan kostnad.
  • Det har inkommit minst en motion som föreslår förändringar av stadgarna, vilken kommer att behandlas på årsmötet.
  • Samtliga dokument, inklusive motioner som ska behandlas till årsmötet, kommer skickas ut till föreningens medlemmar via e-post i enlighet med stadgarna senast en vecka innan årsmötet.
  • Notera att nomineringstiden gick ut den 1 december, men det går bra att skicka in motioner till årsmötet fram till fyra veckor innan årsmötet, vilket i år innebär ett sista datum för motioner den 17 februari. Motioner skickas antingen via e-post till motioner@detfriasverige.se eller via post till SVEGOT-DFS Ideell förening, Västra långgatan 29, 545 72 Älgarås.
  • Du får inte boka flera platser, inte ens för andra medlemmar. Varje medlem måste gå in och boka sin plats från sitt konto, annars kommer enbart den första bokningen tas upp i röstlängden.

Details

Date:
16 mars
Time:
14:00 - 17:00
Event Category:
Event Tags:
Website:
https://medlem.detfriasverige.se/evenemang/arsmote-2024/

Organizer

Det fria Sverige

Venue

Svenskarnas hus i Älgarås
Västra långgatan 29
Älgarås, 54572 Sverige
+ Google Map