Dan Eriksson, ordförande
Dan Eriksson har ett mångårigt engagemang inom den nationella oppositionen bakom sig, såväl som aktivist som organisatör. Därutöver har han lång erfarenhet av företagsvärlden i egenskap av kontors- och säljchef på kontor runt om i Europa som han byggde upp från grunden. Sedan flera år arbetar Dan Eriksson med alternativmediaprojektet Motgift, där han brutit ny mark för svensk nationalism om och om igen. Eriksson är också internationellt engagerade som ordförande i den paneuropeiska stiftelsen Europa Terra Nostra.

DSC_0488_800x533
DSC_0474_800x533

Patrik Larsson, vice ordförande
Mångsysslare och tusenkonstnär som gärna är med och skapar, för det här med förvaltning är mindre intressant. Larsson började sin yrkeskarriär som hantverkare, sökte sig sedan upp i luften för äventyrets skull. Men där var allt för regelstyrt. Har tillbringat många år i motorsportens medievärld som chefredaktör, medieansvarig och kommunikatör. När barnen kom till världen styrde plikten honom in i styrelser för både dagis och skola. Idag ligger fokus på utbyggnaden av infrastruktur inom kommunikationsindustrin.

Robin Holmgren, ledamot
Som mångårig aktivist inom den nationella oppositionen har Robin Holmgren vunnit ett gott rykte som handlingskraftig, principfast och god vän. Förutom det politiska brinner Holmgren för svensk förkristen andlighet och kultur. Han är utbildad fjällguide och arbetar som konsult inom skydd- och säkerhetsbranschen.

DSC_0472_800x533
DSC_0481_800x533

Daniel Frändelöv, ledamot
Daniel Frändelöv har med sitt politiska förflutna på vänsterkanten, gjort en lång och omtumlande resa till svensk nationalism. Från svetsaryrket sökte Frändelöv sig till universitet där han läste statsvetenskap, sociologi och psykologi och fick sin beskärda del av feminism, kritisk teori och genus. Politiskt hamnade han till sist hos Radio Länsman och drog sedermera igång den hyllade podden Ingrid och Conrad tillsammans med Ingrid Carlqvist, vilken är hans huvudsakliga sysselsättning idag.

Magnus Söderman, ledamot
I början av 1990-talet påbörjade Magnus Söderman sitt engagemang inom den nationella oppositionen och han har aldrig sett tillbaka. Från kampen på gatan och realpolitiska engagemang på ledande positioner är han känd som en medryckande talare, initierad föreläsare och därtill författare av flera bästsäljande böcker. Han var en av grundarna till mediaprojektet Motgift och har idag bland annat sitt egna morgonprogram där.

DSC_0486_800x533