Svenskfientliga utlänningar ska ut ur landet med huvudet före

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på vk
Dela på telegram
Dela på whatsapp
Den uppmärksammade svenskfientliga misshandeln, rånet, förnedringen och kidnappningen av "Peter" i Stockholms tunnelbana gör det återigen aktuellt för oss att klargöra hur svenskfientliga utlänningar bör tas om hand om.

De senaste dagarna har ett svenskfientligt dåd blivit omtalat i sociala medier. En 18-årig svensk man, som i media har kallats för ”Peter, har misshandlats, rånats och förnedrats av två svenskfientliga utlänningar i Stockholms tunnelbana.

Det handlar om en lång och utdragen misshandel och kidnappning, medan de svenskfientliga skällsorden haglat från utlänningarna. Utlänningarna filmade delar av förloppet, och efteråt var de så stolta att de valde att sprida klippet till sina utländska vänner som skrattande och jublande fortsatte spridningen.

Den här typen av svenskfientliga dåd är tyvärr ingenting nytt, och inte heller speciellt ovanligt. Svenskfientligheten är vardag för många svenskar, inte minst för svenska ungdomar som tvingas konfronteras med mångkulturens fasor i skolor och andra miljöer där många utlänningar vistas.

Se filmklippet från händelsen (varning för starka bilder!)

Makthavarna bryr sig inte

Från makthavarnas håll görs ingenting för att komma åt svenskfientligheten; man vill inte ens erkänna att den existerar. Det är visserligen inte heller så konstigt, eftersom systemet i sig är svenskfientligt.

För en nationalistisk opposition, vare sig den är parlamentarisk eller utomparlamentarisk, måste det dock stå klart och tydligt vad som ska hända med svenskfientliga utlänningar. Det finns inga ”om” eller ”men” eller ”förmildrande omständigheter”.

Varenda svenskfientlig utlänning ska ut ur vårt land omgående och förbjudas att någonsin komma i närheten av våra gränser igen. Slösa inte svenska skattepengar på att sätta dem i svenskt fängelse, beslagta istället alla deras tillhörigheter och sälj på auktion och ge pengarna till deras offer — om offret inte kan hittas går det in i svenskarnas gemensamma kassa.

Vi måste rensa upp i träsket

Självklart skulle dessa utlänningar aldrig varit här från början, men på grund av förrädiska politikers svek i över 40 år är vi i den situationen vi är i nu, och det är upp till oss att rensa upp i träsket.

Inte en centimeter ska ges till svenskfientliga utlänningar, vare sig de lyckats få till sig ett svenskt pass eller inte — riv upp medborgarskapet och skicka ut! Hur personen sen klarar sig är dennes problem.

Sverige är svenskarnas land och här ska svenskfientlighet aldrig accepteras.

Dela vidare:

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på vk
Dela på telegram
Dela på whatsapp

Vi är svenskarnas intresseförening

Det fria Sverige organiserar svenskar och ger det svenska folket en röst i ett samhälle där politiker och etablissemang försöker göra oss till andra klassens medborgare. Vi bygger våra egna samlingsplatser, bostadsområden och alternativa strukturer.
Bli en del av oss och var med och forma en svensk framtid.
Dan Eriksson

Dan Eriksson

Lämna gärna en kommentar!

En kommentar på “Svenskfientliga utlänningar ska ut ur landet med huvudet före

Comments are closed.

Vad är Det fria Sverige?

Vi är en intresseförening för svenskarna med över 1000 medlemmar. Tillsammans bygger och skapar vi svenska mötesplatser, nätverk och bostadsområden. Vi har tröttnat på att bara klaga, och tar vår framtid i egna händer.

Senaste nytt

Gilla oss på Facebook

Vår lanseringssändning

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev

Du kan närsomhelst säga upp nyhetsbrevet. Vi kommer aldrig dela dina uppgifter till tredje part.

X